Voetreflexzone-therapie kinderen

Wat is het verschil tussen een energetische behandeling en een klassieke voetreflexbehandeling?

De energetische voetreflexbehandeling is gebaseerd op de klassieke behandeling, met toevoeging van reiki energie en etherische oliën. Op deze manier verloopt de behandeling pijnloos voor jouw kind pijn Want als jouw kind pijn ervaart, gaat zijn/haar lichaam in stressmodus en dat is wat we willen vermijden. Want hoe kan hij/zij loslaten, ontspannen, als hij/zij pijn ervaart en in stress gaat?

Het mooie ook aan deze vorm van reflexologie, is dat er aan het lichamelijke aspect wordt gewerkt EN aan het mentale. Een lichamelijke klacht komt namelijk vaak voort van opgedane emoties. Deze werden opgeslagen in het geheugen, het lichaam. Door aan hun lichamelijke klacht te werken, kan de lichamelijke en/of emotionele pijn dan eindelijk verwerkt en zo losgelaten worden.

De behandeling is als volgt:

Jouw kind ontvangt een ontspannende massage van de onderbenen en de voeten met gebruik van de aangepaste etherische oliën. Daarna begint de behandeling. Er wordt lichte druk uitgeoefend waarbij beide voeten worden behandeld.

Aan te raden voor kinderen met ADHD, leerproblemen, kinderen die gepest worden of werden, die het moeilijk hebben met de scheiding van de ouders, slaapproblemen, onzekerheid, angsten,...

Gelieve jouw kind comfortabele kledij te laten dragen waarbij de voeten en onderbenen gemakkelijk bereikbaar zijn.
 

Deze behandeling duurt ong. 60 min. en kost  € 40,00

Foot of Baby Boy on Floor

Omwille van Corona:

Dank u om een mondmasker te dragen en een grote handdoek mee te brengen.

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72