Voetreflexzone-therapie volwassene

Wat is het verschil tussen een energetische behandeling en een klassieke voetreflexbehandeling?

De energetische voetreflexbehandeling is gebaseerd op de klassieke behandeling, met toevoeging van reiki energie en etherische oliën.

De klant, jij dus, ervaart op deze manier geen pijn tijdens de behandeling. Ook door reiki en etherische oliën toe te voegen aan de behandeling gaan we een stap verder, dieper. Dieper naar de kern, naar de oorzaak van jouw pijn. Waar is deze ontstaan, wanneer is deze ontstaan? Wat is er toen gebeurd? 

Op deze manier wordt er aan het lichamelijke aspect gewerkt EN aan het mentale. Een lichamelijke klacht komt namelijk vaak voort van opgedane emoties. Deze werden opgeslagen in het geheugen, jouw lichaam, want we moeten verder, of we zijn gevlucht in ons werk (zoals ik gedaan heb) om maar te vergeten. En door aan jouw lichamelijke klacht te werken, kan zowel de lichamelijke en de emotionele pijn dan eindelijk verwerkt en losgelaten worden.

De behandeling is als volgt:

Je neemt plaats op de behandeltafel en je ontvangt een ontspannende massage van de onderbenen en de voeten. Daarna begint de behandeling.
Met gebruik van de juiste etherische olie zal ik op 1 of meerdere punten extra reiki energie sturen. Ik voel namelijk jouw pijn aan en weet perfect wanneer ik kan stoppen met helende energie naar dit punt te sturen.

De druk die wordt uitgeoefend is heel licht. Het is een energetische therapie, gericht op jouw beide voeten en hierdoor dus op jouw hele lichaam. 

Gelieve comfortabele kledij te dragen waarbij de voeten en onderbenen gemakkelijk bereikbaar zijn.
 

Deze behandeling duurt ong. 60 à 75 min. en kost  € 45,00

Omwille van Coronoa:

Dank u om een mondmasker te dragen en een grote handdoek mee te brengen. 

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72