Voetreflexhealing volwassene

De energetische voetreflexbehandeling is gebaseerd op de klassieke behandeling, met toevoeging van reiki energie, edelstenen en etherische oliën. Tijdens de behandeling zal ik ook steeds de chakra's (energiecentra in het lichaam) reinigen en opladen. 

Door reiki en etherische oliën toe te voegen aan de behandeling gaan we een stap verder, dieper.  Op deze manier wordt er aan het lichamelijke aspect gewerkt, aan het mentale EN het emotionele. Door aan jouw lichamelijke klacht te werken, kan de emotionele pijn dan eindelijk verwerkt en misschien zelfs losgelaten worden.

De behandeling is als volgt:

Je neemt plaats op de behandeltafel en je ontvangt een ontspannende massage van de onderbenen en de voeten. Daarna begint de behandeling.
Met gebruik van de juiste etherische olie zal ik op 1 of meerdere punten extra reiki energie sturen. Ik voel namelijk jouw pijn aan en weet perfect wanneer ik kan stoppen met helende energie naar dit punt te sturen.

De druk die wordt uitgeoefend is heel licht, waardoor je geen pijn zal ervaren tijdens de behandeling. Het is een energetische therapie, gericht op jouw beide voeten en hierdoor dus op jouw hele lichaam. 

Gelieve comfortabele kledij te dragen waarbij de voeten en onderbenen gemakkelijk bereikbaar zijn.
 

Deze behandeling duurt ong. 60 à 75 min. en kost  € 45,00

Omwille van Corona: dank u om een mondmasker te dragen en een grote handdoek mee te brengen.

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72