STER-voetreflexologie volwassenen

S.T.E.R.-Voetreflexologie is een energetische, holistische behandelmethode, die als invalshoek de voetreflexologie heeft.

S.T.E.R. staat voor Stimuleren-Toevoegen-Energie-Reguleren. 

De doelstelling is het brengen van ontspanning en pijnverlichting in het hele lichaam. Tijdens de behandeling stemmen we systemen op elkaar af waardoor er een onbelemmerde doorstroming van energie plaats vindt, wat tot gevolg heeft, het verlichten of opheffen van blokkades en/of klachten. We zorgen dus voor een goede verdeling van “energie” zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam beter tot zijn recht komt.

De druk die wordt uitgeoefend is heel licht. Dit is dus het tegengestelde aan de andere vormen. Het is een energetische therapie en gericht op het hele lichaam. Bij deze vorm van voetreflexologie worden maar liefst 71 punten behandeld.

De behandeling is als volgt:

Marleen zal zich eerst afstemmen op jou. Je ontvangt een ontspannende massage van de onderbenen en de voeten met gebruik van etherische of essentiële oliën. De etherische oliën worden steeds afgestemd op jou. Daarna begint de behandeling, er wordt lichte druk uitgeoefend waarbij de 71 punten worden behandeld. Hierna volgt dan nog de eigenlijke behandeling die bestemd is voor jouw klacht/pijn. Met gebruik van de juiste etherische olie zal Marleen op het punt of punten waar jij pijn hebt, extra behandelen. Zij voelt namelijk jouw pijn aan en weet perfect wanneer ze kan stoppen met helende energie naar dit punt te sturen.

Door etherische oliën toe te voegen aan de behandeling kunnen we werken aan andere, dieperliggende aspecten, namelijk de emoties.

Bvb de lever, hier slaagt je lichaam alle woede op. Of je basischakra, hier slaagt je lichaam namelijk je angsten op...

Zo is elke lichamelijke klacht terug te leiden tot een ooit opgedane emotie. Vaak zijn we ons hier niet van bewust. Het is maar door er aan te werken en deze te genezen, dat ze weer naar boven komt. Op deze manier is ze dan klaar om geheeld te worden.

Meestal wordt er behandeld naar aanleiding van een lichamelijke klacht. Door regelmatig en preventief een behandeling te ondergaan zal het lichaam in balans blijven en het zelfgenezend vermogen en de immuniteit van ons lichaam verhogen. Bepaalde klachten kunnen verminderen of geheel verdwijnen. Emotionele blokkades worden op deze manier ook doorbroken.

 

Gelieve comfortabele kledij te dragen waarbij de voeten en onderbenen gemakkelijk bereikbaar zijn.
 

Deze behandeling duurt ong. 60 min. en kost  € 45,00

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72