STER-voetreflexologie kinderen

S.T.E.R.-Voetreflexologie is een energetische, holistische behandelmethode, die als invalshoek de voetreflexologie heeft.

S.T.E.R. staat voor Stimuleren-Toevoegen-Energie-Reguleren. 

Deze voetreflexologie kan toegepast worden bij zowel baby's, jonge kinderen en tieners.

Tijdens de behandeling stemmen we systemen op elkaar af, waardoor er een onbelemmerde doorstroming en een goede verdeling van energie plaats vindt, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam beter tot zijn recht komt.

 

Uw kind ontvangt een ontspannende massage van de onderbenen en de voeten met gebruik van de aangepaste etherische oliën. Daarna begint de behandeling. Er wordt lichte druk uitgeoefend waarbij 71 punten worden behandeld. Uw kind krijgt ook nog een flesje met de etherische olie mee naar huis. Op deze manier werkt de behandeling nog een tijdje verder.

Door etherische oliën toe te voegen aan de behandeling kunnen we werken aan andere, dieperliggende aspecten, nl de emoties. Zo is elke lichamelijke klacht terug te leiden tot een ooit opgedane emotie. Vaak zijn we ons hier niet van bewust. Het is maar door er aan te werken en deze te genezen, dat ze weer naar boven komt.

Op deze manier is ze dan klaar om geheeld te worden. Emotionele blokkades worden op deze manier doorbroken. Aan te raden voor kinderen met ADHD, leerproblemen, kinderen die gepest worden of werden, die het moeilijk hebben met de scheiding van de ouders...

Gelieve comfortabele kledij te dragen waarbij de voeten en onderbenen gemakkelijk bereikbaar zijn.
 

Deze behandeling duurt ong. 30 min. en kost  € 30,00

Voetreflexologie kinderen

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72