Supermaan

March 21, 2019

Het is vandaag een bijzondere Volle Maan: de derde Supermaan van een reeks van drie op een rij. Een Supermaan staat relatief gezien dichter bij de aarde dan normaal en oogt daarom ook groter. De uitwerking van een Supermaan is sterker dan andere Volle Manen en is al een week ervoor en een week erna voelbaar. Je kunt daardoor extra last hebben van slecht slapen, een overprikkeld zenuwstelsel, veel in je hoofd zitten, spijsverteringsproblemen, angsten, het vasthouden van vocht, pijnlijke voeten of spieren en verkoudheden,...

 

Deze supermaan is ook ideaal om aan jezelf te werken en dingen los te laten. 

 

Zo heb ik ruzie gehad met mijn jongste zus en hebben we elkaar eens flink de waarheid gezegd. 

Nadien ben ik dan gaan zitten en heb ik gevraagd van waar dit allemaal kwam. Blijkbaar voelde ik mij in de steek gelaten toen ik door een zware periode ging met mijn man. We probeerden kinderen te krijgen en dit wou maar niet lukken. 

 

Nu ben ik blij dat dit is boven gekomen. Ik ben volledig in dat gevoel gegaan, heb er tegen gepraat, gezegd dat het ok was, nog een paar keer goed geademd en heb het dan ook kunnen loslaten. Zo dat voelde weer wat lichter!

 

En met mijn zus is alles weer bijgelegd :-)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018