Loslaten

May 25, 2018

Loslaten. Het is zo moeilijk, of ik heb het er toch moeilijk mee. Ligt blijkbaar aan het feit dat ik een stier ben. Stieren kunnen moeilijk loslaten las ik onlangs. Leuk! En toch moet ik en zal ik. Maar hoe? Gisteren was ik in totale paniek en daarom ging ik op zoek naar een handleiding om los te laten. Eerst weer opzoeken via Google om te leren of lezen hoe ik dit het beste kon doen, maar dit bracht mij geen duidelijke antwoorden of richtlijnen. Dan zag ik mijn boekje van Louise Hay staan en ik sloeg het gewoon willekeurig open. En toen kreeg ik deze tekst te lezen (je gelooft het of je gelooft het niet, dat maak je zelf maar uit!):

 

Haal eens lekker diep adem en laat je negatieve patronen en gewoontes los. Laat ook je weerstand tegen dit loslaten los.

Hoe lang jouw negatieve overtuigingen ook deel hebben uitgemaakt van je onderbewustzijn, je gaat nu affirmeren dat je ervan bevrijd bent. Affirmeer dat je bereid bent om de oorzaak los te laten van de patronen die voor problemen zorgen in je leven. Affirmeer dat je bereid bent om je behoefte aan deze problemen los te laten. Besef dat ze nu verdwijnen, vervagen, oplossen en terugkeren naar het niets waaruit ze zijn ontstaan. Je bent vrij!

 

Ik heb de 3 affirmaties 3 keer na elkaar opgezegd. Gisteren 3 x 3 keer en vanmorgen nogmaals. Ik ga dit nog een aantal dagen volhouden. Elke dag 3 x 3 keer affirmeren. Vandaag is de 2de dag en het lukt mij al beter om los te laten. Lukt het jou ook? 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018