Vergeven met behulp van Aartsengel Rafaël

May 2, 2018

Ook mij werden dingen aangedaan in het verleden die niet hoorden, niet pasten,... Ik heb de personen vergeven die het mij hadden aangedaan, maar mezelf had ik nog niet vergeven. Ik dacht dat dit niet nodig was. Ik dacht dat als ik die personen had vergeven, het wel in orde zou komen... Niet dus. Vandaag ben ik eindelijk klaar om mezelf te vergeven. Ja, mezelf! Want ik heb ook dingen gedaan die niet hoorden, niet pasten,... Heb jij ook nood om jezelf te vergeven? Ga dan op een rustige plek zitten of doe dit vlak voordat je in slaap valt en zeg het volgende hardop of in jezelf:

"Aartsengel Rafaël, ik roep je nu aan. Ik wil vergeving schenken aan mezelf en haal alle opgekropte boosheid weg uit mijn fysieke, mentale en emotionele lichaam. Ik ben bereid om de pijn los te laten in ruil voor vrede."

 

Er vloeiden tranen, tranen van verdriet, pijn en opluchting. Ik voel mij anders, lichter en opgelucht. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018