Geloof in jezelf!

March 9, 2018

Zelfs ik twijfel soms in mezelf. Soms kan een tegenslag mij zo naar beneden halen... 

Ik wil dit uiteraard niet, maar het is soms sterker dan mezelf. In plaats van in dat gevoel te gaan en mezelf helemaal naar beneden te trekken, ben ik in de plaats dankbaar voor alles wat ik wel heb en kan. En terwijl ik alles opsom waar ik dankbaar voor ben, voel ik ook. Ik spreek die woorden, die dankbaarheid uit vanuit mijn hart.

 

Bekijk jezelf op een positieve manier en je zult positief zijn.

Denk alleen positieve gedachten zoals 'Ik kan dit' en 'Ik ben hier goed in'. Des te meer je in jezelf gelooft, des te beter alles zal gaan.

Als je succes verwacht, zal je goede resultaten krijgen. Je kunt meer van het leven genieten als je in jezelf gelooft. Als iemand anders je zegt dat je niet zult slagen, dan zet je in gedachten een groot kruis door zijn/haar woorden. Laat je geloof niet wegnemen door wat iemand anders zegt. Wanneer je heel duidelijk beslist iets te doen, in plaats van iets alleen maar te proberen, benader je de situatie met vertrouwen. Het maakt  niet uit of je iets nieuws doet. Wat uit maakt is of jij gelooft dat je het kan. Elke keer dat je iets nieuws doet, leer je en groei je. En je zult jezelf altijd dankbaar zijn voor het leren, je kan echt alles doen waar je werkelijk in gelooft.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018