Twijfel aan mezelf

March 7, 2018

Vandaag twijfelde ik wat aan mezelf. Ik heb het soms inderdaad ook nog moeilijk. Ik zag het boekje van Louise Hay (het sprekende hart) en heb het op een willekeurige bladzijde opengeslagen. Dit is de boodschap die ik mocht ontvangen:

 

Het is jouw geboorterecht om jezelf op vervullende wijze uit te drukken. 

Je bent echt gezegend. Er zijn prachtige kansen om jezelf te zijn, om tot uitdrukking te brengen wie je werkelijk bent. Je ontvangt de schoonheid en vreugde van het Universum en brengt ze tot uitdrukking. Je bent omgeven door goddelijke integriteit en rechtvaardigheid. Je weet dat er op dit moment goddelijke, juiste dingen gebeuren en dat de uitkomsten perfect zijn voor jou en alle betrokkenen, wat die uitkomsten ook zijn.

Je bent één met de Macht die je geschapen heeft. Je bent prachtig. Je verheugt je over de waarheid over jou, je aanvaardt haar helemaal. Je zegt: 'Zo is het nu eenmaal' en je beseft dat alles hier en nu goed is in jouw heerlijke wereld.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018