Glimlach

March 6, 2018

Vandaag een kaart getrokken en de boodschap was simpel, GLIMLACH. Ik wil deze boodschap dan ook graag met jullie delen.

Denk eens aan hoe je je voelt als je glimlacht. Word je eens bewust hoe je je op zulke momenten niet bezig houdt met alledaagse dingen zoals stress, tijdgebrek, pijn,... Er wordt vaak gezegd 'lachen is de beste medicijn', maar toch denkt niemand er aan om 'te lachen' op een recept te schrijven. Glimlach nu, niet alleen met je mond, maar ook met je ogen. Als je glimlacht straal je positiviteit uit naar alles en iedereen. En, voelt dat niet beter? 

Probeer eens bewust te glimlachen bij al je gewone, routinematige dagelijkse bezigheden. Geef de mensen om je heen een brede glimlach, of je ze nu kent of niet. Misschien wil je het woord glimlach op een kaartje zetten en dat op je bureau leggen, of plak een smiley op je koelkast, je zult verrast zijn hoe je dan andere voedselkeuzes maakt. Probeer om altijd te glimlachen als je naar je werk gaat, de kinderen naar school brengt, of boodschappen gaat doen.

Het is verbazingwekkend hoe zoiets kleins en schijnbaar onbetekenend een wereld van verschil kan maken in je energie. En het heeft ook nog eens een positief effect op de mensen om je heen. 

Een glimlach op een gezicht is prachtig. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018