Jezelf zijn

June 7, 2017

 

 Het is niet gemakkelijk om uit te komen voor dat waar jij in gelooft, het spirituele. Ik kan er over meespreken, ik heb het ook meegemaakt. Het is moeilijk, maar moeilijk gaat ook zeggen ze dan. En toch....

Hoe doe je dat?

Allereerst, zet jezelf niet onder druk en doe het eerst met mensen die je vertrouwt, je broer, je zus, je ouders, een leuke tante,.... Zie hoe zij reageren. Reageren zij positief? Dat doet goed aan je zelfvertrouwen he :-)

Probeer dan eens iemand die je niet zo goed kent. Dan maakt het toch niet uit hoe die reageert :-) Maar wie weet word je wel aangenaam verrast. En is er al eens iemand die er niet voor open staat of heel negatief reageert, so what? Jij weet wat het kan en wat het met je doet. Probeer die andere persoon ook niet te overtuigen, dat is niet nodig. Jij weet wel beter.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 23, 2019

March 21, 2019

August 6, 2018

May 25, 2018