Reiki Healing voor kinderen

Dit is heel ontspannend voor kinderen. Zij vinden het leuk en fijn. Aangenaam voor kinderen met slaapproblemen, voor kinderen die het moeilijk hebben met de echtscheiding van de ouders, voor kinderen die gepest worden, kinderen met ADHD, ADD, maar ook voor kinderen die veel energie oppikken van andere kinderen of volwassenen.

 

Marleen leert hen dan ook hoe ze zich best kunnen afsluiten zodat ze de energie of de vele prikkels kunnen afweren.

Het kind mag voor de behandeling een rozenkwarts uitkiezen en deze mee naar huis nemen. Een rozenkwarts in hun handjes geeft de kinderen vaak al rust.

Mama, papa of grootouder mag tijdens de behandeling aanwezig blijven. (Omwille van de Corona maatregelen kan de ouder momenteel niet aanwezig blijven in dezelfde ruimte). Als het kind een knuffeldier heeft, mag het deze meebrengen en vasthouden tijdens de behandeling. 

De behandeling duurt ongeveer 45 min. en kost € 40,00

 

Reacties van klanten

X (kindje van 4 maanden) is rustiger geworden. Ze heeft 2 keer een lange dut gedaan, wat normaal gezien overdag totaal niet lukt. Haar onverklaarbare huilbuien zijn ook voorbij. Zoals je had aangeraden heb ik haar vandaag een kwartiertje mijn rozenkwarts gegeven en je merkt wel dat ze hier deugd van heeft. Bedankt!

E.R.

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72