Raindrop massage

De raindrop massage is een techniek die ontwikkeld is door de oprichter van Young Living, namelijk CEO Gary Young. Hij heeft vele reizen gemaakt over de hele wereld waar hij uit verschillende culturen, technieken en ervaringen bundelde tot één harmoniues geheel waaruit de Raindrop massage is ontstaan. Deze massagetechniek wordt enkel aangeleerd aan officiële Young Living therapeuten, waardoor deze massage niet overal verkrijgbaar is en daardoor vrij uniek. Het doel van deze massage is om het lichaam in balans te brengen op drie niveaus – psychisch, emotioneel en fysiek.

Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. 7 etherische oliën worden boven de ruggengraat gedruppeld, vandaar de naam, raindrop. 

Ik combineer verschillende, zachte en in elkaar vloeiende massage technieken die het zenuwstelsel positief beïnvloeden. Vita flex technieken worden zowel op de rug als op de voeten uitgeoefend. Na de massage leg ik warme kompressen op jouw lichaam, waardoor de etherische oliën nog dieper kunnen indringen en hun werking wordt versterkt.

De raindrop massage heeft een unieke, gerichte aanpak die de energie in het lichaam laat stromen. Door gebruik te maken van etherische oliën, wordt er ook gewerkt aan opgeslagen emoties. Ikzelf heb de massage ook ondergaan en tot 2 dagen nadien zijn er emoties vrijgekomen waardoor ik deze ook weer kon verwerken en loslaten.

Etherische oliën hebben helende effecten op het lichaam, zeker de oliën die uitgekozen zijn om de raindrop massage te ondersteunen. Wanneer de oliën met het lichaam in aanraking komen, worden ze door de huid opgenomen. Hier dringen ze dan verder in de bloedbaan en worden ze getransporteerd naar waar jouw lichaam deze nodig heeft.

De raindrop massagetechniek is heel relaxerend. Aangeraden wordt om de dag nadien geen zware inspanningen te verrichten. Zo kunnen de positieve invloeden van de massage en de etherische oliën hun werking verder zetten.

Deze massage duurt ongeveer 75 min. en kost € 60,00

Omwille van Corona:

Dank u om een mondmasker te dragen en twee grote handdoeken mee te brengen.

Reactie van een klant:

Dit is één van de beste massages die ik heb gehad voor de behandeling van mijn rug.

W.M.

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72