Kindermassage voor kinderen van 4 tot 12 jaar

In onze hectische wereld ervaren ook kinderen steeds meer stress en spanning. Elke dag opnieuw krijgen ze duizenden prikkels binnen: op school, in de jeugdbeweging, tijdens de muziekles,…

Sommige kinderen zijn hier extra gevoelig voor. Denk maar aan de nieuwetijdskinderen, of kinderen met HSP.

 

Dankzij een ontspannende massage vinden zij weer rust, ze kunnen zich weer beter concentreren, zijn minder agressief, ze slapen beter, ze krijgen weer meer zelfvertrouwen,... Kortom, ze voelen zich weer goed 'in hun vel'. Een kindermassage heeft een positief effect zowel op psychologisch als fysiek niveau.

 

Bij een kindermassage is niet het doel om spieren te manipuleren, maar om rust te brengen door zachte aanraking en persoonlijke aandacht. Jouw kind mag eventueel een knuffel meebrengen. Mama, papa of grootouder mag tijdens de sessie aanwezig blijven. 

De massage wordt over de kleren heen gegeven aan de rugzijde. Als het nodig is, zal Marleen ook de voetjes masseren met etherische olie. Uw kind mag namelijk een olie kiezen die zij/hij aangenaam vindt. Uw kind krijgt ook nog een flesje met deze etherische olie mee naar huis. 

 

De behandeling duurt ongeveer 60 min. en kost € 40,00

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72