Intuïtieve massage.

Diepere rug-, nek-, schouders, armen- & handenmassage met etherische olie. Ideale massage om spanningen los te laten.

Eerst worden de chakra’s aan de rugkant stevig losgeschud en opengezet. Dan wordt er olie (arganolie met etherische olie), zachtjes over de hele rug uitgewreven en verder door gemasseerd.

Intuïtief voelt Marleen aan welke plaatsen het meeste aandacht nodig hebben. Zij luistert naar wat er op dat moment nodig is en op deze manier ontstaat een zachte, warme en helende massage.

Nadien wordt de rug toegedekt met een warme handdoek zodat de olie goed kan doordringen, edelstenen worden geplaatst op de handdoek. Men blijft zo een kwartiertje liggen terwijl Marleen positieve energie naar de nodige chakra's overbrengt. Dit is een zachte doch energetisch diep doorwerkende massage. De armen en handen worden gemasseerd. Als laatste is het hoofd aan de beurt.

Fysiek werkt deze massage helend op de volledige structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie,huid) en op het energetisch lichaam (aura, chakra’s, energiebanen).

Je geest wordt bevrijd van spanningen en blokkades. Negatieve emoties worden losgemaakt en kunnen plaats maken voor positieve energie. De energie kan weer door je hele lichaam vloeien.

Marleen werkt vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer beide in balans zijn, sta je volledig in je kracht en heb je minder last van klachten. Je voelt je evenwichtiger en vrijer. Je ‘zit beter in je vel’. Alsof je in een soort flow zit.

Deze behandeling duurt ongeveer 60 min en kost € 50,00

Healingen de levensbloem Tienen
Intuïtieve massage de levensbloem Tienen

Reacties van klanten

Je voelt dat je dit graag doet. Het is zoooooooo ontspannend. Ik heb hier zo van genoten!

C.I.

Jij hebt echt gouden handen.

A.C.

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72