Edelsteenmassage.

Een edelsteenmassage is een vorm van een holistische massage. Ze heeft een heilzame werking op verschillende niveaus: lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal. 

Er wordt gewerkt met stenen die respect en dankbaarheid verdienen. Ze hebben het beste van Moeder Aarde gedurende miljoenen of miljarden jaren met zich meegedragen.
Samen met de helende werking van de edelstenen, kan deze massage zeer ingrijpende positieve veranderingen teweeg brengen. 

Tijdens de behandeling houd je je kleren aan, de energie stroomt daar namelijk dwars doorheen.

Een volledige edelsteenmassage bestaat uit:
- een voet- en beenmassage
- een rugmassage
- een buikmassage
- een massage van de armen
- een gelaatsmassage

Fysiek werkt deze massage helend op de volledige structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, huid) en op het energetisch lichaam (aura, chakra’s, energiebanen).

Je geest wordt bevrijd van spanningen en blokkades. Negatieve emoties worden losgemaakt en kunnen plaats maken voor positieve energie. De energie kan weer door je hele lichaam vloeien.

Marleen werkt vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer beide in balans zijn, sta je volledig in je kracht en heb je minder last van klachten. Je voelt je evenwichtiger en vrijer. Je ‘zit beter in je vel’. Alsof je in een soort flow zit.

Deze behandeling duurt ongeveer 60 min en kost € 50,00

Reacties van klanten

Je voelt dat je dit graag doet. Het is zoooooooo ontspannend. Ik heb hier zo van genoten!

C.I.

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72