Ik ontvang jou graag in mijn praktijk te Oplinter, bij Tienen. 

 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in België en Nederland:

White Time Healing, deel I en II

White Time Kristal Healing, deel I tot en met IV - Caroline Derksen.

Bronhealing - Kristallen poort

Engelenhealing - Kristallen poort

Aura- en ChakraHealing - De levensboom

Channeling - De maancirkel

Reiki I en II - Anam Cara

Voetreflexologie 

Bachbloesems

Aromatherapie 

STER-Voetreflexzone-Therapie - Anita Luys

Geplande opleiding: voetreflexologie en emoties van 15 tot 30 augustus in Bali

Essentiële oliën de levensbloem Tienen

Waarom edelstenen en etherische oliën tijdens een behandeling?

Edelstenen zijn mineralen, stenen die gevonden worden in de natuur, letterlijk in moeder aarde en hebben een krachtige energie en vibratie die ons ondersteunen in het helingsproces van diverse kwalen en ziektes, de lichamelijke en geestelijke conditie waarin men zich bevindt. Ze kunnen helpen ons te helen om het evenwicht in onszelf te hervinden, elk verstoord energie evenwicht dat wij in onszelf ervaren kan worden hersteld, geheeld, hierdoor krijgen we weer meer energie.

Etherische oliën:

De etherische oliën waar ik mee werk, zijn 100% zuiver met een therapeutische werking. Het gebruik van etherische oliën is niet nieuw; ze worden al eeuwenlang gebruikt voor hun weldoende werking op lichaam en geest. 100% natuurlijke oliën werken door inname, inademing of via de huid in op ons lichaam en dragen bij tot de harmonie van lichaam, geest en emoties.

De geur van de olie die via de neus en de mond in het lichaam komt, worden in de holtes gefilterd en naar de hersenen gestuurd. Het emotionele gedeelte reageert op de oliën door het aanmaken van stoffen die invloed hebben op het zenuwstelsel en een bepaald gevoel creëren. 

Inhaleren van etherische olie kan ook fysiek ondersteunen. De ingeademde olie gaat voor een deel naar de hersenen en een deel komt in de longen terecht. Via de longen wordt het doorgegeven aan het bloed en wordt op deze manier naar iedere cel in het lichaam gebracht.

Etherische oliën die op de huid worden aangebracht, ondersteunen het lichaam zowel fysiek als mentaal.  Etherische oliën worden zeer snel opgenomen via de huid, waar ze dan doordringen tot in het bloed. Wanneer ze eenmaal in het bloed zitten, kunnen de moleculen zich laten meevoeren naar die delen van het lichaam waar ondersteuning nodig is.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72