Met een Inner Healing wordt er naar jouw hele lichaam gekeken en niet enkel naar waar het pijn doet.  Dit kan helpen bij het verlichten van darmklachten, schouderpijn, een betere nachtrust, je kan angsten loslaten, meer zelfvertrouwen krijgen...

De healing vertrekt met het idee dat op onze voeten en onderbenen, reflexzones en accupunctuurpunten liggen. Deze staan via energiebanen in verbinding met onze zenuwen, organen, klieren en chakra's. Al deze reflexzones zijn de spiegel van alles wat zich in jouw lichaam afspeelt op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. 

De behandeling is als volgt:

Je krijgt een ontspannende massage van de voeten en de onderbenen.

Als eerste ontvang je een kleurenpunctuurbehandeling om de emoties naar boven te brengen, uit je onderbewustzijn.

Er worden edelstenen gelegd om jou te helpen de emoties te dragen.

Nadien wordt er reiki energie gestuurd naar de organen of punten om de energie weer te laten stromen. 

Etherische oliën worden tenslotte toegevoegd om de emoties toe te laten en jou te helpen ze los te laten. 

Op deze manier zal de emotie die gelinkt is aan jouw lichamelijke pijn verminderen en eventueel zelfs verdwijnen.

Essentiële oliën de levensbloem Tienen

De behandeling duurt ongeveer 1u15 en kost € 60,00

Waarom kleurenpunctuur?

Als wij een trauma hebben meegemaakt, dan hebben we ons op een bepaalde manier afgesloten, zijn we iets verkrampt en door die kramp ontstaat er in ons hele zenuwstelsel, in ons hele zijn, een soort van muur optrekken om onszelf te beschermen.

Hierdoor kunnen niet alle kleuren meer naar binnen, niet meer alle golflengtes van het licht kunnen door. Denk maar aan de chakra's, als deze niet in balans zijn, stroomt de energie niet meer goed en hebben we last van angst of onzekerheid,...

We hebben wit licht, maar wit licht alleen doet het niet. We hebben door onze trauma's, die verbonden zijn met de lichamelijke gevolgen, krampen, pijn, spanningen,...

Zonder licht is er geen celstofwisseling mogelijk, geen communicatie tussen de cellen of celgroepen. In de basis is ook ons lichaam een fotocel, die via licht van energie en informatie wordt voorzien.

Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud, die voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten kan worden toegepast. 

Wat is reiki energie?

Door reiki energie te sturen naar de reflexzones en accupunctuurpunten worden blokkades opgeheft, waardoor er weer energie naar je organen kan stromen. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen.

Reiki is het Japans woord dat “Universele Levensenergie” betekent: de energie waaruit alles is opgebouwd.

Reiki is helende energie, geen techniek of methode. Reiki kent geen huidskleur, geloof of leeftijd. De manier waarop het wordt doorgegeven aan anderen is wel een methode. In het Usui Systeem van Reiki Healing of Usui Shiki Ryoho, gebruikt men deze energie door zachte aanraking ten behoeve van healing.​ 

Hawayo Takata, de vrouw die het Usui Systeem van Reiki buiten Japan bracht, schreef in haar vroege dagboek het volgende: “Deze kracht (Reiki) is onvoorstelbaar, onmeetbaar en omdat het een universele levenskracht is, voor mens en dier niet te vatten. Toch ontvangt ieder levend wezen, wakend of slapend, er dagelijks de zegeningen van.”​

Waarom edelstenen en etherische oliën tijdens een behandeling?

Edelstenen zijn mineralen, stenen die gevonden worden in de natuur, letterlijk in moeder aarde en hebben een krachtige energie en vibratie die ons ondersteunen in het helingsproces van diverse kwalen en ziektes, de lichamelijke en geestelijke conditie waarin men zich bevindt. Ze kunnen helpen ons te helen om het evenwicht in onszelf te hervinden, elk verstoord energie evenwicht dat wij in onszelf ervaren kan worden hersteld, geheeld, hierdoor krijgen we weer meer energie.

Etherische oliën:

De etherische oliën waar ik mee werk, zijn 100% zuiver met een therapeutische werking. Het gebruik van etherische oliën is niet nieuw; ze worden al eeuwenlang gebruikt voor hun weldoende werking op lichaam en geest. 100% natuurlijke oliën werken door inname, inademing of via de huid in op ons lichaam en dragen bij tot de harmonie van lichaam, geest en emoties.

De geur van de olie die via de neus en de mond in het lichaam komt, worden in de holtes gefilterd en naar de hersenen gestuurd. Het emotionele gedeelte reageert op de oliën door het aanmaken van stoffen die invloed hebben op het zenuwstelsel en een bepaald gevoel creëren. 

Inhaleren van etherische olie kan ook fysiek ondersteunen. De ingeademde olie gaat voor een deel naar de hersenen en een deel komt in de longen terecht. Via de longen wordt het doorgegeven aan het bloed en wordt op deze manier naar iedere cel in het lichaam gebracht.

Etherische oliën die op de huid worden aangebracht, ondersteunen het lichaam zowel fysiek als mentaal.  Etherische oliën worden zeer snel opgenomen via de huid, waar ze dan doordringen tot in het bloed. Wanneer ze eenmaal in het bloed zitten, kunnen de moleculen zich laten meevoeren naar die delen van het lichaam waar ondersteuning nodig is.

Ik ontvang jou graag in mijn praktijk te Oplinter, bij Tienen. 

 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in België, Nederland en Bali:

White Time Healing, deel I en II

White Time Kristal Healing, deel I tot en met IV - Caroline Derksen.

Bronhealing 

Engelenhealing 

Aura- en ChakraHealing - De levensboom

Channeling - De maancirkel

Reiki I en II - Anam Cara

Voetreflexologie 

Bachbloesems

Aromatherapie 

STER-Voetreflexzone-Therapie - Anita Luys

Voetreflexologie en emoties - Nathalie Richalet - Bali

Voetreflexologie en aromatherapie - Nathalie Richalet - Bali

Voeten lezen - Nathalie Richalet - Bali

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Ik verwijs je graag door naar mijn nieuwe website: https://www.jeinnerlijkeweg.be/

Dalweg 43 Oplinter-Tienen|info@de-levensbloem.be|0497/33 56 72